Playing stupid…

Posted: 11/01/2011 in Bun simt si responsabilitate, De suflet, Things I see

Nu am mai scris de ceva vreme….

Defapt niciodata nu am fost prea harnic cu acest loc de presupusa libertate de exprimare a aberatiilor si gandurilor invalmasite in propria-mi minte….pacat… ar fi trebuit sa fie aceasta supapa mea de refulare, vana mea de evacuare a prea plinului ce se acumuleaza si de atatea ori “stagneaza” in strafundurile mintii mele, nedecantandu-se, nepermitandu-mi sa ma oxigenez, defapt sa respir …. sa mai SIMT ca traiesc.

Si pe nesimtite au mai trecut doua luni din viata mea, intr-un ritm mai alert si cu o rata de improspatare la care creierul meu nu reuseste sa se ajusteze, dar la care reactioneaza totusi prompt, ca un aparat cu fise la apasarea butonului ” mai da-mi o cola”…

Ma trezesc uneori in timpul zilei si ma privesc muncind, incrancenat, serios, gandit, incruntat, cu toate simturile incordate, gata de atac, ca o felina ce simte mirosul prazii apropiindu-se….  Ghemuit in scaunul meu, cu ochii scrutand imensitatea pixelata a ecranului, intr-o pozitie anormala, ce-mi genereaza minunate dureri de spate la venirea serii, trec printr-un proces de dedublare si reusesc sa ma privesc pe mine insumi  (pam -pam)! Straniu! Nu ma recunosc, este corpul meu, dar nu sunt eu.  Cand a trecut timpul, unde a fugit lumina din ochii mei? Cine esti si ce vrei de la mine? Workoholic patologic… trezeste-te… nu e pentru tine, poti mai mult si mai bine!

Dragii mei, cu totii suntem deprimati uneori, dar eu nu ma simt un deprimat si  un invins de sistem…. cred si sper totusi “ca binile invinge”! Sunt un alt roman care tanjeste la macar un trai decent in tarisoara asta violata de generatii intregi de samavolnici si analfabeti cu diplome si doctorate luate in leasing si pe sub mana.

Sunt si eu satul de o Romanie ce sta pe centura Europei ca ultima petarda stropita de rotile tirurilor nemtesti conduse de  soferi turci ce transporta cacaturi europene “Made in China”, poate poate o sa aiba si ea ceva macar caldut in stomac la noapte….

Gata cu politichia ca devin virulent si doctorul mi-a spus ca dupa 30 de ani barbatii trebuie sa aiba grija…. ca sunt predispusi la tot felul de chestii ce se pot termina tragic ( te insori, faci un copil si dupa 10 ani afli ca nevasta traieste cu prietenul tau de-o viata, iar copilul nu e al tau).

Intr-o tara care a dat lumii notiunea ” ai grija sa nu te traga curentu’ “, mi se pare absolut normal logic ca barbatii dupa 30 de ani sa aiba grija la colesterol si EEE-urile din alimentatie.  Pe femei nu le afecteaza, decat mai tarziu, cand noi oricum suntem demult oale si ulcele…

Dupa cum ti-ai dat seama deja, nu vorbesc despre nimic si aberez la greu….

Intr-un episod urmator voi continua sa te ametesc pe tine si pe mine in acelasi timp si cu aceeasi placere!

La buna revedere…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s