Is iPhone a mental disease?!?

Posted: 12/10/2010 in Froyo 2.2, Idiocracy, iPhone, Yutube...care este
Tags: , , , ,

People, this iPhone 4 desperation to have one is getting more and more ridiculous. It is a useless piece of junk, with futures that other smart phones include for quite a long time. But you can’t argue with a stupid iPhone4 customer that is in a state of mind more closely with a deluded person. The question that pops up is very simple and real: is the iPhone the new mental disease of this time?!?

Watch this video and judge for yourself…because is so real.

Comments
 1. Bogdan says:

  O porcarie de telefon. Acum, aici, in State este vorba sa se lanseze iPhone 5 si voi deabia acum lansati iPhone 4. Maica-mea …mai bine faceati o miscare inteligenta si faceati promotie la urmasul lui Google Nexus One, G2 si ii spargeati pe cei de la Orange si de la orice , ptr ca G2 este compatibil cu reteaua 4G pe care si voi o veti lansa. Bai frate ce fel de echipa de marketing aveti frate, D-na Liliana ce pazeste..ar trebui sa va trimita acasa daca voi asta faceti..auzi la ei iPhone 4 cand toti se plang de semnalul de 3 lei , Vodafone Romania il aduce in portofoliu. Sa va zic ceva dragilor, eu singur va pot inlocui pe coi toti de la echipa de marketing la capitolul telefoane , pomotii etc. In loc sa promovati Android ca este si va fii sistemul de operare al viitorului, voi promovati panarama aia de Os de la iPhone. Pacat, ca la ce servicii bune aveti si acoperirea beton cu siguranta se merita sa aduceti telefoane de top in tara, sa incheiati contracte de exclusivitate cu Google si HTC. Alo, Vodafone, pe tot ce pune amprenta Google se vinde…Care Microsoft tati…ala e pe langa …windows mobile 7 l-au lansat acum 2 zile aici in New York si radeam de ei , chiar faceam misto ca nu au fost capabili sa puna copy & paste in sistemul de operare.. si mai nou , Google va veni pana de Craciun cu propriul sistem de operare adica Google Chrome OS..ce mai zici de asta..????? Va omora Windows 7 cu sigurata ptr ca aici in State , Android a luat distanta mare pe piata …acum cateva luni avea 6 % din piata sistemelor de operare la mobile si doar in cateva luni are 16% ceea ce este o crestere semnificativa in conditiile in care iPhone Os a crescut asa in 12 luni. Asa ca Vodafone, trezeste-te…

  • @Bogdan says:

   Bogdan… esti cumva un internet troll? Care este problema ta? It’s an open fucking market… fiecare isi cumpara ce vrea. Ne super bucuram ca tu esti foarte tare acolo LA TINE …. si la NOI e de cacat… ce sa zic… esti idolul meu …NOT. Eu zic sa mai lasi internet pornu …. blogurile tech …si get a fucking life … Ce zici de asta prietene?

   “Sa va zic ceva dragilor, eu singur va pot inlocui pe coi toti de la echipa de marketing la capitolul telefoane , pomotii etc. ” AHAHAHAHAHAHAHAHAH
   CATA frustrare in fraza asta !!!! :)))))) AHAHAHAHAHA. Auzi mah …ti-au trecut coshurile de pe fatza …ia spune-mi..

   Ia…istorie :

   Google anunta Google phone! Isterie maxima! Toata lumea waw/super/cool …si alte interjectii.

   APARE! Hmmm … Lumea nu-l cumpara… EPIC FAIL!

   Eu inteleg ca poti avea o parere… sa favorizezi un brand in detrimentul altuia, dar cand vin frustrati ca tine de 2 bani si se scurg pe toate blogurile… well that ain’t cool anymore ATOTSTIUTORULE.
   Ahhh …one more thing … Google OS a aparut de mult my friend ! il am de ceva luni bune on my mac…so …mai informeaza-te!

   Sfatul meu: Get a life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s