World Draught Masters by Stella Artois

Posted: 28/09/2010 in Uncategorized
Tags: , ,

Vineri, 24 septembrie a avut loc editia 2010 a World Draught Masters Stella Artois, un eveniment cu adevarat spumos si unic in peisajul romanesc.

Aici am intalnit multa lume buna din social media si nu numai, cu totii prezenti pentru a invata si onora “ritualul celor 9 pasi in turnarea berii” pe care Stella Artois il respecta de peste 600 ani.

Denumirea celor 9 pasi necesari in Ritualul de turnare perfecta a berii imprumuta ceva din terminologia medievala a cavalerilor: Purificarea, Sacrificiul, Alchimia Lichida, Coroana, Alungarea, Taierea capului, Curatarea,  Regula celor doua degete si ultimul pas – Rasplata. Grija cu care de peste 6 secole, Stella Artois urmareste sa puna in practica ritualul acestor 9 pasi se explica prin atractia pe care brandul Stella Artois o are pentru perfectiune si traditie.

Anul acesta, titlu “Maestru national al turnarii perfecte a berii” a fost acordat Nicoletei Tanase de la White Horse din Bucuresti. Ea va reprezenta Romania in finala internationala a concursului Stella Artois World Draught Master, ce va avea loc la Londra, pe 28 octombrie, in Old Billingsgate, alaturi de alti 32 barmani din diferite tari.

Astept cu nerabdare editia din 2011 a World Draught Masters Stella Artois si le doresc castigatorilor romani din acest an mult succes in finala de la Londra.

Sa ne vedem cu o bere Stella Artois perfect turnata in 9 pasi traditionali si in anul viitor.

Si nu uita:

“I’d rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity”

Stella Artois Advertising Slogan

Comments
  1. […] World Draught Masters by Stella Artois Tue Sep 28, 2010 12:40 pm Vineri, 24 septembrie a avut loc editia 2010 a World Draught Masters Stella Artois, un eveniment cu adevarat spumos si unic in peisajul romanesc. Aici am intalnit multa lume buna din social media si nu numai, cu totii prezenti pentru a invata si onora “ritualul celor 9 pasi in turnarea berii” pe care Stella Artois […] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s